Intelligens megoldások, okoseszközök és a Te alkalmazásod.

Van egy ötleted?

Tervezés

Van egy jó ötleted? Több éve fejlesztünk alkalmazásokat okoseszközökre, segítünk, hogy ne fuss vakvágányra.

UX / Design

Saját UX szakértő és dizájner csapatunk tudja, mitől lesz szexi egy alkalmazás.

Fejlesztés

Tapasztalt kollégáink bármit meg tudnak valósítani, így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit vársz.

Piacralépés

A fejlesztéssel a feladatunk nem ér véget; nem hagyunk magadra, ott leszünk melletted a piacralépés során is!

Szolgáltatások

Okostelefon

OS: Android, iOS, Windows
Lefejlesztjük az alkalmazásodat Android, iOS vagy Windows okostelefonra.

Tablet

OS: Android, iOS, Windows
Lefejlesztjük az alkalmazásodat iPadre vagy egyéb tabletre.

Okostévé

OS: Apple tvOS, Android TV, XBOX One
Elkészítjük az okostévékre illeszthető verziókat, alkalmazásokat is.

Okosóra

OS: Apple watchOS, Android Wear, Microsoft Band
Segítünk, hogy az ötleted okosórán is megjelenhessen.

Okosotthon

Smart home és IoT megoldások tervezése, egyedi rendszerek fejlesztése
Okos otthon megoldásokban is számíthatsz ránk!
Természetesen biztosítjuk a platformok és eszközök közötti átjárhatóságot, legyen szó akár Android, iOS vagy Windows alapú alkalmazásról.

Referenciák

Fuger - sharing economy pénzváltó alkalmazás

A Fuger egy egységes platformot nyújt a valutákkal kereskedni kívánó emberek számára, mely az ugyanazon valutákat eladni és vásárolni szándékozó felhasználókat összekapcsolja. A cserepartner kiválasztásában segít a földrajzi pozíció alapján történő rendezés, a partner értékeléseinek listázása és az általa felkínált átváltási árfolyam feltüntetése.

Kaparász

Kuponos alkalmazás, ahol a felhasználók számára ajánlatok jelennek meg területi és érdeklődési kör alapján. Saját fejlesztésű innováció keretében a kuponokat egy virtuális kaparós sorsjegyként érhetik el az okostelefonjukon.

Mobilalkalmazás Hódmezővásárhely önkormányzata számára

Önkormányzatok részére fejlesztett mobilalkalmazásunk a lakosoknak és a turistáknak szolgál számtalan hasznos információval, illetve aktív visszacsatolási lehetőséget biztosít az önkormányzatok részére. A rendszer segítségével megoszthatók a közérdekű hírek, sportesemények, fejlesztések. A helyi történések egy eseménynaptárban is megjeleníthetőek. (saját fejlesztésű iOS, Android és Windows Phone mobil CMS rendszer)

Sörárium

2016 nyarán megnyitotta kapuit a szolnoki Sörmúzeum. A múzeumban a kiállított interaktív eszközökön (okosasztal, táblagép) interaktív tartalmakat lehet megtekinteni. A projekt három alkalmazás tervezéséből és implementációjából állt. Két alkalmazás Windows 8 operációs rendszert futtató okosasztalra, egy másik egy Android 5.1 operációs rendszert futtató táblagépre készült, natív alkalmazásként telepíthető.

REPtár

2016 nyarán egy másik nevezetességgel is bővült Szolnok városa, megnyílt a Magyarország repüléstörténetét egyedülálló módon bemutató REPtár Múzeum. Az EN-CO Software Kft. felelt az egyedi interaktív élményért. A munka során Android, Windows és iOS alkalmazások kerültek lefejlesztésre mobtelefonokra és tabletekre, továbbá egy ezeket kiegészítő ASP.NET alapú webes felület.

IBM - Regisztrációs és tájékoztató alkalmazás

iPad tabletalkalmazás fejlesztése az IBM Innovation Center számára, melynek keretében az eddig papíralapon működő oktatási adminisztrációt automatizálják egy tabletalkalmazás és webes háttérrendszer segítségével. A szoftver iPad alkalmazásként került megvalósításra.

Kapcsolat

Cím
1118 Budapest, Schweidel u. 5.
Mobil
+36 20 444 6816