Intelligens megoldások, okoseszközök és a Te alkalmazásod.

Van egy ötleted?

Tervezés

Van egy jó ötleted? Több éve fejlesztünk alkalmazásokat okoseszközökre, segítünk, hogy ne fuss vakvágányra.

UX / Design

Saját UX szakértő és dizájner csapatunk tudja, mitől lesz szexi egy alkalmazás.

Fejlesztés

Tapasztalt kollégáink bármit meg tudnak valósítani, így biztos lehetsz benne, hogy azt kapod, amit vársz.

Piacralépés

A fejlesztéssel a feladatunk nem ér véget; nem hagyunk magadra, ott leszünk melletted a piacralépés során is!

Szolgáltatások

Okostelefon

OS: Android, iOS
Lefejlesztjük az alkalmazásodat Android, vagy iOS okostelefonra.

Tablet

OS: Android, iOS, Windows
Lefejlesztjük az alkalmazásodat iPadre vagy egyéb tabletre.

Okostévé

OS: Apple tvOS, Android TV, XBOX One
Elkészítjük az okostévékre illeszthető verziókat, alkalmazásokat is.

Okosóra

OS: Apple watchOS, Android Wear
Segítünk, hogy az ötleted okosórán is megjelenhessen.

Okosotthon

Smart home és IoT megoldások tervezése, egyedi rendszerek fejlesztése
Okos otthon megoldásokban is számíthatsz ránk!
Természetesen biztosítjuk a platformok és eszközök közötti átjárhatóságot, legyen szó akár Android, iOS, vagy webes alapú alkalmazásról.

Referenciák

FORD

A Ford Közép- és Kelet-Európa régiójához tartozó piacok EDM portálrendszerének megújítása során egy olyan megoldást implementáltunk, amely képes több mint 20 piac egyidejű kiszolgálására. A fejlesztés .NET alapon történt, Orchard alapú CMS motorral. A portálrendszer fejlesztése mellett vállaltuk annak teljes körű üzemeltetését és terméktámogatását is.

KREINBACHER

A Kreinbacher egy klasszikusan designközpontú weboldal, ezáltal szoftverfejlesztői szempontból a gördülékeny és magas színvonalú frontend programozás volt az elsődleges prioritás. A felhasználói élményt és a design minőségét mi sem támasztja alá jobban, mint hogy indulásakor azonnal meg is nyerte a VinCe Best Winery Website designdíját.

CLOUDBERRY — IPAR 4.0

A projekt egy Ipar 4.0 fejlesztés, ami a gyártási hatékonyság javítására irányul. Szerepe a gépek működésének összehangolása és a gyártási folyamatok folyamatos monitorozása és elemzése. A rendszer alkalmas a munkamenet-optimalizációra egy vállalat vagy akár a teljes ellátói lánc szintjén is. A számítógépen kívül a jelenlegi gyártási adatokat a gyártásvezetők és a munkások egy dedikált, publikus kijelzőn is megtekinthetik

ENDURAID

Az Enduraid egy olyan applikáció, amely összeállítja a sportolók egyéni szükségleteinek megfelelő optimális frissítési tervet. Az alkalmazás a tervezés során figyelembe veszi a felhasználó egyéni adottságait, célkitűzéseit, a klimatikus körülményeket és – ami a legfontosabb – a frissítéshez, energiabevitelhez kapcsolódó élettani törvényszerűségeket.

ERGOMETER

A Magyar Ergométer Szövetség számára készült mobilalkalmazás, amely segítségével a Concept2 PM5-ös ergométerekhez (evezőgépekhez) tudunk kacsolódni és az edzési adatokat szinkronizálni. Ezen kívül a szövetség által létrehozott eseményekre, programokra lehet regisztrálni, ahol szinkron és aszinkron versenyeken vehetünk részt a világ bármely pontján lévő versenyzőkkel.

HELPITGO

A Helpitgo a közösségi megoldások mobil alkalmazása, amely gyors és dinamikus megoldást kínál a hétköznapi problémákra. Az alkalmazás azoknak szól, akiknek nincs idejük illetve szakértelmük elvégezni egy feladatot. Olyan online közösségi teret épít, ahol az emberek könnyen egymásra találnak és segítséget nyújtanak egymásnak.

TELENETDOCTOR

A TelenetDoctor egy e-healthcare alkalmazás, mely a páciens otthoni egészségügyi méréseit automatikusan továbbítja az orvosa számára, ábrázolja, visszatekinthetővé/követhetővé teszi a páciens állapotának változását, valamint több csatornán figyelmezteti az orvost a kiugró, rossz eredményekről. Költséghatékony megoldást nyújt, valamit felgyorsítja és megkönnyíti az egészségügyi ellátás folyamatait.

HUNGARY TODAY

A HungaryToday Magyarország első számú, leglátogatottabb angol nyelvű hírportálja. Megtalálhatók rajta az ország és a világ Magyarországra vonatkozó legfontosabb hírei, saját készítésű cikkekkel, interjúkkal, kép- és videógalériákkal színesítve. A weboldalhoz mobilalkalmazás is tartozik, mely mindenki tenyerébe eljuttatja a modern, letisztult megjelenítéssel rendelkező portál tartalmát.

COOL4U

Az alkalmazás lehetőséget biztosít a Cool4U partnerei számára egyszerű és gyors klímavásárlásra, rendelések követésére, számlák megtekintésére. Az alkalmazás segítségével a Cool4U Kft többszáz klímaberendezése közül lehet a megfelelő Gree klímát, fan-coil és VRF rendszert kiválasztani, technikai információt megtekinteni és megrendelni. Az alkalmazással a Cool4U értékesítők naprakész információt kapnak a raktárkészletről, partnerek igényeiről, rendeléseiről.

IBM — REGISZTRÁCIÓS ÉS TÁJÉKOZTATÓ ALKALMAZÁS

A projekt célja egy iPad tabletalkalmazás fejlesztése az IBM Innovation Center számára, melynek keretében az eddig papíralapon működő oktatási adminisztrációt automatizálják egy tabletalkalmazás és webes háttérrendszer segítségével.

Kapcsolat

Cím
1113 Budapest, Bocskai út 77-79. B2. ép. 2. em.
Mobil
+36 20 444 6816